Verlichte Kersttrucks Vianen

Feestelijk versierde en verlichte vrachtwagens trekken door Vianen en geven je gelijk het kerstgevoel.

Feestelijke Verlichte Kerstrucks in Vianen: Een Stralend Succes dankzij Samenwerking en Sponsoren

Lieve Oranjevrienden,

Wat een schitterende tijd hebben we weer beleefd tijdens de Verlichte Kerstrucks in Vianen! Dit jaar was het extra speciaal, want we stonden voor een flinke uitdaging. Na het vertrek van een gewaardeerd bestuurslid, die altijd met passie de Verlichte Kerstrucks organiseerde, was het even spannend of dit magische evenement überhaupt plaats zou vinden.

Maar, zoals het spreekwoord zegt, "waar een wil is, is een weg" – en wat zijn we blij dat we die weg hebben gevonden! Dit jaar hebben we de hulp ingeroepen van twee fantastische mensen, Mark Barras en Gerard Streng. Samen hebben zij zich vol enthousiasme gestort op de organisatie en met succes, want het resultaat was magisch!

Natuurlijk ging het niet zonder hobbels. Dit jaar hadden we te maken met een iets kleiner budget, maar dat heeft ons niet tegengehouden. We willen daarom een hartverwarmende dank betuigen aan al onze gulle sponsoren, die met hun steun hebben bijgedragen aan het laten schitteren van Vianen!

Een speciale shout-out naar onze geweldige sponsoren:

• Bakkertje 't Hofje (Trudie Hofkamp-Steehouder): Krentenbollen voor de Chauffeurs
  • Alfred de Bloemenman: Bloemen voor de juryleden
  • Damla Markt Vianen: Sponsor geld
  • Uppel Media: Foto's en drone beelden
  • Ricardo van den Hoff totaalzicht: BBQ en koken

Dankzij deze geweldige gemeenschapsspirit hebben we samen weer een stralend evenement neergezet. Laten we de warmte en de feestvreugde van de Verlichte Kerstrucks vasthouden in ons hart en uitkijken naar nog vele jaren van gezelligheid en betovering in Vianen!

Met een fonkelende groet,

De Oranjevereniging Vianen

Wil je blijven genieten van de Verlichte Kersttrucks Vianen? Steun ons met een donatie of nog leuker, word vrijwilliger!