Evenementen
Over ons
Steun ons
Contact

Vianen Live keert terug in 2025

Welkom bij Vianen Live: Een Terugblik op een Geweldig Jaar!

Beste vrienden van Vianen Live,

Wat een fantastisch jaar hebben we gehad in 2023! De Sleepbootdagen waren werkelijk magisch, met drie onvergetelijke feestavonden die de stad deden bruisen van opwinding en vreugde. Dankzij jullie geweldige energie en enthousiasme werden deze avonden onvergetelijk.

In de schaduw van de imposante sleepboten hebben we gedanst, gelachen en onvergetelijke herinneringen gemaakt. Het was een viering van gemeenschap, muziek en vreugde die we altijd zullen koesteren. Jullie maakten deze avonden speciaal en we zijn dankbaar voor jullie aanwezigheid en steun.

Nu, terwijl we naar de toekomst kijken, willen we jullie op de hoogte brengen van een kleine verandering. In 2024 zullen we geen Vianen Live-evenement organiseren. Maar maak je geen zorgen, dit is slechts een kort intermezzo. We gebruiken deze tijd om nieuwe ideeën te smeden, plannen te maken en ervoor te zorgen dat onze volgende editie van Vianen Live nog spectaculairder wordt dan ooit tevoren.

We zijn verheugd aan te kondigen dat Vianen Live terugkeert in 2025, en we beloven dat het het wachten waard zal zijn. We zullen werken aan het creëren van een evenement dat jullie stoutste verwachtingen overtreft en een glimlach op jullie gezichten tovert.

We willen deze gelegenheid ook aangrijpen om onze sponsors, vrijwilligers en de hele gemeenschap van Vianen te bedanken. Jullie steun maakt Vianen Live mogelijk en we kunnen niet wachten om samen met jullie een nieuwe onvergetelijke herinnering te creëren in 2025.

Hartelijk dank voor jullie liefde, steun en enthousiasme. We kijken uit naar de volgende keer dat we samen kunnen komen en Vianen Live opnieuw kunnen laten schitteren.

Met vriendelijke groet,

Het Vianen Live Team

© Oranjevereniging Vianen 2024  |  Webdesign: Fecit Vormgevers bv