Kerst truck tour Vianen

Oranjevereniging zet zich in voor de inwoners van Vianen

Oranjevereniging Vianen organiseerde een Kersttour met verlichte vrachtwagens op zaterdag 11 december.

In het eerste weekend na Sinterklaas wilde de Oranjevereniging Vianen wat speciaals doen voor de inwoners van Vianen. Met ruim 20 verlichte vrachtwagens die door alle wijken van Vianen reden is het kerstgevoel de inwoners van Vianen zeker niet ontgaan. Via de diverse social media kanalen bedankten de inwoners voor de fantastische tocht, die bij velen gelijk het kerstgevoel gaven.

De Oranjevereniging wil natuurlijk iedereen bedanken die hieraan mee heeft gewerkt. Tijdens zo’n evenement blijkt helaas des te meer dat de Oranjevereniging extra vrijwilligers nodig heeft. Vanwege de Corona crisis zijn vele vrijwilligers afgehaakt of hebben een andere hobby gevonden.

Mocht je interesse hebben dan kan je je aanmelden via info@oranjeverenigingvianen.nl.