Standhouder Verlichte Kersttrucks Kerstmarkt

Created with Sketch.

Op zaterdag 10 december organiseert de Oranjevereniging van 14.30 tot 20.30 uur een kerstmarkt op de Voorstraat van Vianen en jij kunt hier ook staan om jouw spullen te verkopen!

We hebben 40 kramen van ongeveer 4 bij 1.20 meter beschikbaar voor iedereen die spullen wil verkopen. We vragen je de kraam te versieren in kerstsfeer, maar je bent verder vrij om te verkopen wat je wilt.

Hoe werk het formulier:

Vul alle velden van het formulier in. Daarna kun je een keuze maken: ben je donateur van de Oranjevereniging Vianen, dan betaal je €20,-. Ben je geen donateur of ben je een handelaar, dan betaal je €25,- voor een kraam. Vul in hoeveel kramen je wilt.

Na het invullen van het formulier volgt een IDEAL betaalformulier en kun je de betaling doen. Daarna ontvang je direct per e-mail jouw unieke betaalbewijs waarmee je op de kerstmarkt kunt aantonen dat je een kraam hebt gehuurd.

Je mag het betaalbewijs zowel geprint als digitaal laten zien aan de marktmeester. Ongeveer week voor het evenement ontvangt je van ons per e-mail je standnummer.

Let op na betaling is uw kraam defenitief, annuleren is dan niet meer mogelijk.

Inschrijving gesloten