Standhouder Verlichte Kersttrucks Kerstmarkt

Created with Sketch.

Op zaterdag 10 december organiseert de Oranjevereniging van 14.30 tot 20.30 uur een kerstmarkt op de Voorstraat van Vianen en jij kunt hier ook staan om jouw spullen te verkopen!

We hebben 40 kramen van ongeveer 4 bij 1.20 meter beschikbaar voor iedereen die spullen wil verkopen. We vragen je de kraam te versieren in kerstsfeer, maar je bent verder vrij om te verkopen wat je wilt.

Hoe werk het formulier:

Vul alle velden van het formulier in. Daarna kun je een keuze maken: ben je donateur van de Oranjevereniging Vianen, dan betaal je €20,-. Ben je geen donateur of ben je een handelaar, dan betaal je €25,- voor een kraam. Vul in hoeveel kramen je wilt.

Na het invullen van het formulier volgt een IDEAL betaalformulier en kun je de betaling doen. Daarna ontvang je direct per e-mail jouw unieke betaalbewijs waarmee je op de kerstmarkt kunt aantonen dat je een kraam hebt gehuurd.

Je mag het betaalbewijs zowel geprint als digitaal laten zien aan de marktmeester. Een week voor het evenement ontvangt je van ons per e-mail je standnummer.

Aanmelden standhouder Kerstmarkt
10 december 2022 Voorstraat Vianen

Je kunt een kraam huren als donateur of als niet-donateur/handelaar. Vul hieronder in hoeveel kramen u wilt:

Totaal: € –

Wanneer je hieronder op RESERVEER NU klikt, kom je in onze Mollie betaalomgeving. Daar betaal je direct via IDEAL.