Kramen Info

Created with Sketch.

05-12-2022 / 15.58

Leuk dat u erbij bent op zaterdag 10 december  2022
De marktkramen zullen gereed staan vanaf 13.30 om op te bouwen.

De markt zelf duurt van 14.30 tot 20.30, u kunt de auto eventueel achter uw eigen kraam kwijt maar u dient wel rekening te houden met de parkeerplaatsen.

De kramen staan opgesteld vanaf cafe de Rooie reiger tot aan het Gemeentehuis.

In alle kramen zullen wij feestelijke lampjes ophangen voor het licht. Voor de standhouders die om stroom gevraagd hebben u dient zelf een haspel mee te nemen en een speciale blauwe camping stekker, wij hebben geprobeerd uw kraam zo dicht mogelijk bij de stroomkast te plaatsen.

In de kolom hiernaast vind u de indeling van de kramen, op alle kramen komt een nummer te staan zodat u gewoon zelf naar de kraam kunt.

Vanaf 13.30 zal er ook iemand van ons aanwezig zijn om u te begeleiden naar uw kraam.

Het is vanzelfsprekend dat u de kraam weer netjes en schoon achterlaat na de markt.

Wij wensen u een goede verkoop toe en tot zaterdag.

Oranjevereniging Vianen.

Bij vragen kunt u mailen naar penningmeester@oranjeverenigingvianen.nl

WIEkraam nummer
Spekman1,2