Evenementen
Over ons
Steun ons
Contact

Nieuws

Het laatste nieuws over onze evenementen vind je hier.

Op de hoogte blijven van onze nieuwtjes? Check dan regelmatig deze pagina. Hier vind je actuele informatie over (evenementen van) de Oranjevereniging Vianen. Je zit vooraan bij het laatste nieuws over Koningsdag, de Nationale Sleepbootdagen en de verlichte Kerst Truck Tour. Zo weet je zeker dat je niets mist!

Kerstmarkt hoef en haag 1024x683

Standhouders gezocht kerstmarkt 9 december

Op 9 december wordt de Voorstraat in Vianen omgetoverd tot een sfeervolle kerstmarkt, en jij kunt daarbij zijn! Ben jij een enthousiaste bewoner of lokale ondernemer met prachtige kerstgerelateerde producten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

210824145102.200127201607.Miele 2.resized.1280x0

Parkeren tijdens de sleepbootdagen kopie

Bezoekers per auto Autoverkeer vanaf de A2, de A27 de auto’s die via de Bentz-Berg Vianen in komen, worden via de Westelijke Parallelweg verwezen naar parkeerplaatsen van de Miele (Limietlaan) en het industrieterrein op de Laanakkerweg. Er is ter plekke parkeerbegeleiding vanuit Oranjevereniging Vianen aanwezig.

Sleepboot

De Sleepbootdagen in Vianen gaan door: ‘We hebben er zin in’

VIANEN • In Vianen staan op 18, 19 en 20 mei de Nationale Sleepbootdagen weer op het programma. Het evenement wordt voor het eerst sinds 2019 weer georganiseerd. Normaliter varen de sleepboten eens in de twee jaar Vianen binnen, maar vanwege corona was er 2021 geen editie. Met een nieuwe organisatie werkt men nu hard om van de komende editie weer een ouderwets spektakel te maken. 

Kerst truck tour Vianen

Verlichte Kersttrucks Vianen 2022

Het in Corona geboren evenement van de Verlichte Kersttrucks Vianen, keert dit jaar groter en nog gezelliger terug! Op zaterdag 10 december komt heel Vianen in de kerstsferen. 30 trucks worden prachtig aangekleed met kerstverlichting en andere kerstversiering. 

© Oranjevereniging Vianen 2023  |  Webdesign: Fecit Vormgevers bv