Evenementen
Over ons
Steun ons
Contact
Verlichte Kersttrucks Schitteren in Vianen

zaterdag 9 december

14.30 / 20.00 uur

Verlichte Kersttrucks Schitteren in Vianen op Zaterdag 9 December 2023

Zaterdag 9 december 2023 markeert een sprankelend hoogtepunt in Vianen wanneer de Verlichte Kersttrucks hun glinsterende entree maken. Dit betoverende evenement, gehouden op de Julianastraat/Voorstraat, belooft een avond vol magie, muziek en feestvreugde te worden. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten tijdens dit schitterende spektakel.

14.30 uur: Het Begin van een Betoverende Avond
Vanaf 14.30 uur komen de Verlichte Kersttrucks aan in Vianen en zullen ze opgesteld staan op de Julianastraat/Voorstraat. Bewonder de prachtig versierde trucks en laat je betoveren door de schitterende lichtcreaties die de straten zullen verlichten.

17.30 uur: Een Betoverende Tocht door Vianen
Rond 17.30 uur zullen de trucks een betoverende ronde door Vianen maken. Langs sfeervol verlichte straten trekken ze voorbij, waardoor jong en oud in verwondering worden gebracht door de glinsterende pracht van de feestelijke voertuigen.

19.45 uur: De Spannende Prijsuitreiking  'Mooiste Verlichte Truck van 2023' 
De hoogtepunten van de avond bereiken hun climax om 19.45 uur, wanneer de prijsuitreiking plaatsvindt op de Voorstraat, voor het Stadhuis. Bezoekers en een deskundige jury hebben de taak om te stemmen op de drie mooiste trucks. De link voor het stemmen volgt op onze social media, Hou deze dus goed in de gaten. De spanning stijgt terwijl we ontdekken welke truck de felbegeerde titel 'Mooiste Verlichte Truck van 2023' zal winnen.

Kerstmarkt en Meer: Een Magische Ervaring
Tijdens dit betoverende evenement is er nog veel meer te beleven in Vianen. Vanaf 15.00 uur tot 20.00 uur kunnen bezoekers genieten van een sfeervolle kerstmarkt, waar bewoners en lokale ondernemers een scala aan kerstartikelen aanbieden. De markt biedt een ideale gelegenheid om unieke cadeautjes te vinden voor de feestdagen.

Muzikale Betovering en Optredens
De Grote Kerk van Vianen opent haar deuren van 16.00 uur tot 20.00 uur. Binnen kunnen bezoekers genieten van de prachtige klanken van de OpenUp Band, die om 18.30 uur en 19.30 uur optreedt. Om 17.00 uur zal het Klokkenluidersgilde Vianen de feestelijke luidklokken van de kerk laten klinken, een geluid dat de feeststemming in de lucht zal versterken.

Op de Voorstraat zal de muziekvereniging Excelsior tal van optredens verzorgen, waardoor de straten van Vianen zullen klinken van de vrolijke melodieën.

Betoverende Christmas Carols van Podium Vianen Lekpoort
Podium Vianen Lekpoort zal de voorstraat betoverende met Christmas Carols, gezongen met hart en ziel. Laat je meevoeren door de melodieën die de geest van Kerstmis oproepen en voel de warmte van deze betoverende traditie.

Dus, noteer 9 december 2023 in je agenda en kom naar Vianen om deel uit te maken van dit schitterende festijn! Een avond vol betovering, muziek en feest wacht op je in onze prachtige stad.

Verlichte Kersttrucks Schitteren in Vianen
op Zaterdag 9 December 2023

Kerst truck tour Vianen

Vanaf 15.00 uur staan de verlichte trucks opgesteld op de Julianastraat en bij de Grote Kerk. Iedereen krijgt de gelegenheid om de trucks daar goed te bewonderen en via een nog te delen link, kunnen de mensen ter plekke stemmen op hun favoriete truck. Ook loopt er een deskundige jury rond die de trucks beoordelen. Rond 17.00 uur gaan de trucks hun route door alle wijken van Vianen rijden en rond 19.45 uur krijgen de 3 mooiste trucks een prijs op de Voorstraat voor het Gemeentehuis.

© Oranjevereniging Vianen 2024  |  Webdesign: Fecit Vormgevers bv