Evenementen
Over ons
Steun ons
Contact

Steun ons

Jouw donatie brengt leven in de brouwerij in Vianen

Wil je elk jaar genieten van Koningsdag, de Nationale Sleepbootdagen en de verlichte Kerst Truck Tour in Vianen? De Oranjevereniging Vianen kan deze gratis evenementen alleen blijven organiseren als inwoners en sponsoren ons financieel steunen. Dus steun ons met een bijdrage of als sponsor. Vast heel erg bedankt!

Doneren

Met jouw donatie maak je echt het verschil

Bedankt dat je ons steunt! Geef aan welk bedrag je wilt doneren.  Je ontvangt na je betaling via IDEAL een betaalbewijs. Daarmee kun je gratis gebruikmaken van een verkoopplaats op de Reigermarkt tijdens Koningsdag. Toon het betaalbewijs – geprint of digitaal – bij de ingang.

Geef aan met welk bedrag je ons wilt steunen. Via IDEAL kun je het bedrag overmaken op onze rekening. Je ontvangt het betaalbewijs in je mailbox. Dit bewijs heb je nodig als je gebruik wilt maken van een gratis plek op de Reigermarkt met Koningsdag. Toon het betaalbewijs – geprint of digitaal – bij de ingang.

De Oranjevereniging Vianen gebruikt je gegevens uitsluitend voor het verwerken van de donatie en verstrekt je gegevens nooit aan derden. Lees ons privacyreglement.

Ieder jaar sturen we je opnieuw een mail met het verzoek om de Oranjevereniging opnieuw te steunen met je donatie en deze over te maken. Ook dan ontvang je na betaling een nieuw betaalbewijs. Mocht je daar geen intresse in hebben dan kun je dat eenvoudig doorgeven door een mailtje te sturen naar info@oranjeverenigingvianen.nl o.v.v. afmelden donateur en je naam en adresgegevens. Wij halen je dan uit ons donateurenbestand en sturen je geen betalingsverzoeken meer.

Sponsoring

Als bedrijf of instelling Oranje-vereniging Vianen sponsoren?

Hieronder staan de logo’s van onze sponsoren. Dit zijn bedrijven en instellingen die onze evenementen een warm hart toedragen. Wil je ons ook steunen met jouw bedrijf of instelling? Heel erg bedankt! Sponsoring kan al vanaf € 50,- per jaar. We overleggen graag met je over de mogelijkheden en hoe we sponsoren tijdens onze evenementen in het zonnetje zetten. Klik op de onderstaande button en meld je aan.

Trotse sponsors

© Oranjevereniging Vianen 2024  |  Webdesign: Fecit Vormgevers bv