Vacature: Secretaris vrijwilliger voor Oranjevereniging Vianen

Created with Sketch.

Vacature: Secretaris vrijwilliger voor Oranjevereniging Vianen

Ben jij geïnteresseerd in het organiseren van leuke events voor de gemeenschap? Zoek jij een uitdaging als vrijwilliger waarbij je verantwoordelijkheid kunt dragen? Dan is deze vacature als secretaris voor de Oranjevereniging Vianen wellicht iets voor jou!

Naast Koningsdag organiseren wij ook de Verlichte kerstrucks en de nationale sleepbootdagen Vianen. Dit zijn grote events waarbij we rekenen op de hulp van enthousiaste vrijwilligers zoals jij.

Als secretaris ben je verantwoordelijk voor het bijhouden van de e-mail, het aanvragen van vergunningen en het maken van draaiboeken voor onze events. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van notules van onze vergaderingen.

Als secretaris ben je onderdeel van een hecht team dat samenwerkt om deze events tot een groot succes te maken. We zoeken iemand die communicatief vaardig is en die graag verantwoordelijkheid neemt.

Ben jij geïnteresseerd in deze uitdagende functie als vrijwilliger voor de Oranjevereniging Vianen? Stuur dan je sollicitatie naar ons op. We kijken ernaar uit om je te leren kennen